تازه ترین خبــرها
کلاس آموزشی ردیابی و کنترل آفت خطرناک مگس میوه مدیترانه ای در شهرستان کرمان برگزار شد.
کسب مقام اول در مسابقات فرهنگي ورزشي جام رمضان توسط بانوان کارمند سازمان جهاد کشاورزي
برداشت گل محمدی از سطح گلستان های گل محمدی شهرستان شهربابک از دهه سوم اردیبهشت ماه
کارگاه اموزشی با موضوع تب کریمه کنگو در سرآسیاب شش بخش چترود کرمان برگزار گردید
برگزاری جلسه کارگروه کشاورزی پدافند غیر عامل در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان
جلسه کمیته برداشت گندم، با حضور فرماندار شهرستان ارزئیه برگزار گردید
کارگاه آموزشی هویت گذاری دام سبک و سنگین در بخش ماهان کرمان برگزار گردید
افزايش جمعيت گونه‌اي پروانه همزمان با بارش‌ها در كشور
هلیوتیس
بيماري پوسیدگی طوقه و ریشه (گموز یا شیره سیاه)
هلیوتیس
هر روز که از تشکیل بسیج می گذرد اثرات و ثمرات آن بیشتر ملموس می گردد
عوامل موثر در انتقال بیماری آتشک درختان میوه
کنترل بیماری آتشک درختان میوه دانه دار
شروع عملیات ردیابی و علایم اولیه بیماری آتشک
اطلاعیه فوری
عارضه لکه پوست استخوانی
در شهرستان رفسنجان به صورت غیرقانونی سم فاقد مجوز و برچسب فارسی الیت توزیع شده است.
برداشت ترخون در سطح 73 هکتار در گلباف و راین شهرستان کرمان
بازار مناسب فروش داخلی و صادرات گلاب و گل سبب توسعه گلستانها در استان است.
تفاوت داغوی ناشی از کمبود کلسیم و سن زدگی
آفت شپشک تنه ای و واوی پسته
بيماري پوسیدگی طوقه و ریشه ( گموز )
کرم سیب
سن گندم
برگزاری آیین وفات حضرت خدیجه (س) درسازمان جهاد کشاورزی استان کرمان
« عطر افشاني قبور مطهر شهدای کرمان، در روز روابط عمومی»
پروژه دهکده تخصصی خرما در شهرستان بم کلنگ زنی شد.
قابل توجه باغداران محترم
نماتود مولد غده ریشه
باد
بیماری قرنطینه ای شارکا یا آبله آلو
بیماری آتشک
پوسیدگی طوقه و ریشه پسته یا بیماری گموز پسته
در تابستان سال جاری جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی با محوریت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار می شود.
پسیل پسته
جزئیات صدور مجوز جدید گیاهان داروئی مشترک اعلام گردید
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
امام صادق (ع) فرمود: «الکیمیاء الاکبر الزراعه.» زراعت گرانبهاترین گوهر نایاب است.
كشاورز پاك‌عقيده‌ترين انسان‌ها و سر و كارش با خدا است
متن کامل خبــر
کد خبر: 6404 | تاریخ وقوع: 1397/06/13 | تاریخ انتشار: 1397/06/13 | 10:10 AM | بازدید: 306    


توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
(1397/6/13)

قابل توجه کشاورزان محترم

توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین

- عملیات فرآوری باید با حداکثر سرعت و دقت انجام گیرد.

-در ترمینال از انباشتن میوه ها (پوست گیری شده یا نشده )خودداری شود.

-آب حاصل از شستشوی پسته ها در ترمینال فرآوری ، آلوده به اسپورهای قارچ می باشد، بنابر این نباید از این آب مجدداً استفاده کرد.

-پسته های ریز، بدشکل و لکه دار معمولاً دارای احتمال آلودگی بیشتری هستند، بنابراین لازم است آنها را از پسته های سالم جدا نمود.

-اصول بهداشتی و تمیز کردن محوطه و دستگاه ها باید در ترمینال ضبط و مراحل فرآوری رعایت شود.

-اصول بهداشت فردی توسط کارمندان ضبط رعایت شود.

-نظافت روزانه کلیه دستگاه ها و محوطه ضبط الزامی است.

-دستگاه های فرآوری داخل فضای بسته و مسقف قرار گیرند.

-حتی الامکان از خشک کن های دارای تجهیزات کنترل دما و محاسبه زمان لازم برای خشک شدن پسته استفاده گردد.

-رطوبت پسته ها قبل از انتقال به انبار باید 6-4 درصد باشد.


برچسب ها: افلاتوکسین
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق