بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، در این جلسه رجبی زاده مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت : هدف گذاری سال جاری، زراعت چوب است و با عنایت به اینکه بهرهبرداری از جنگلهای شمال ممنوع شده استحصال از سایر نقاط مورد توجه قرار گرفته که امسال ۳۰ هزار هکتار زراعت چوب در کشور هدفگذاری شده است.
وی افزود: در استان کرمان نیز700 هکتار زراعت چوب هدفگذاری شده که ۳۴۰ هکتار آن عملیاتی و ۲۲۱ هزار اصله نهال چوب ده کشت شده و مابقی در حال انجام است.
دبیر ستاد برگزاری هفته منابع طبیعی افزود: برنامه ۱۵ اسفند سال جاری در محل فولاد بوتیا برگزار که ۱۰۰ هکتار از اراضی اطراف اطراف آن تحت پوشش کاشت زراعت چوب قرار گرفته است.
وی از برنامههای هفته منابع طبیعی به افتتاح پروژه های آبخیزداری، تقدیر از نمونه های مسابقه نقاشی، تقدیر از نمونه های موثر حفظ منابع طبیعی، غرس نهال در زادگاه سردار سلیمانی به یاد شهدا و دیدار با استاندار و امام جمعه اشاره کرد