اوقات شــرعی
آب و هوا
آخرین اخبار اخبار سازمان

از جمله مزایای رقم پسته زودرس مصرف آب کمتر از زمان گل دهی تا برداشت در مقایسه با سایر ارقام و مقاومت به گرمازدگی و تکثیر در مناطق با دوره رشد کوتاه مانند مناطق سردسیر می باشد.

در راستای افزایش سطح دانش علمی و کاربردی کارشناسان و باغداران،کلاس کاشت، داشت و برداشت زعفران، با حضور دکتر درویشی از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ، برگزار گردید.

در شهرستان بم 8 هكتار مزرعه زعفران وجود دارد و عملكرد محصول زعفران در شهرستان بم 4 كيلوگرم مي باشد

در راستای اهمیت اطلاع رسانی وآگاهی بخشی باغداران شهرستان نرماشیر کلاس آموزشی با موضوع آفت سرخرطومی حنائی خرما برگزارگردید .

گیاهان دارویی نیاز آبی کمی داشته و از طرفی این گیاهان با ارزش می تواند اقتصاد کشاورزان را رونق دهد .

در پی این بلای طبیعی کارشناسان جهاد کشاورزی برای برآورد خسارت به منطقه اعزام شدند.

اخذ مجوز تولید محصولات ارگانیک با هماهنگی های لازم و بازدیدهای مستمر با هماهنگی اداره استاندارد و مديريت جهاد كشاورزي انجام مي گردد.

در سال جاري در 89 باب استخر پرورشي ماهيان گرمابي استان كرمان 420 هزار قطعه بچه ماهي گرمابي رها سازي گرديد و پيش بيني مي شود 630 تن گوشت سفيد برداشت گردد.

کمبود امکانات بسته بندی محصول زعفران و نوسانات بازار از جمله مشکلات زعفران کاران شهرستان زرند می باشد وبه متقاضیان زعفران کار به ازاء هر هکتار 25 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می گردد.

همایش پرورش و اصلاح گوسفند و بز با حضور اساتيد مجرب با محوريت تغذيه مناسب براي دامهاي سبك و شيوه هاي اصلاح نژاد در شهرستان شهربابك برگزار شد.

بهره وري از آب شور رودخانه گلو شور در شهرستان راور استان كرمان به عنوان قطب توليد آرتميا با هدف توليد 2100 كيلوگرم سيست و 30 تن بيومس آرتميا مورد مطالعه قرار گرفت.

در راستای آموزش و ارتقاء سطح دانش روز کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان دوکارگاه آموزشی GPS و اتوکد توسط نظام مهندسی کشاورزی در محل نمازخانه این مدیریت برگزار شد.

دوره آموزش جوش لوله های پلی اتیلن ویژه شرکت های مجری آبیاری تحت فشار توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان در پردیس آموزش کشاورزی باغین برگزار شد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق